educatie

Kinderworkshops

Kinderen hebben vaak nog een open geest en het kinderlijke aanvoelen van de wereld. Het is betoverend, holistisch en grenzeloos. Wat we willen doen met dit project is de kinderen in een kringloop laten denken en ook in contact brengen met hun/de nabije natuur. Ze leren een aantal vaardigheden, kruiden, verhalen, mythes kennen die de kringloop van het jaar en het leven benadrukken. Ze leren dat wat zich op groter niveau afspeelt, ook op menselijk niveau gebeurt. De activiteiten zullen op een zondag doorgaan, omdat er dan veel rust is in de omgeving en op de baan: van 11u tot 16u. Van 16u tot 17u mogen de ouders blijven hangen, luisteren naar de verhalen, mee feesten en een drankje nuttigen t.v.v. de Welenhoeck. Wie tijdens de dag mee wil werken in de tuin: alle helpende handen welkom.

meer informatie: hier

You may also like...