Het mooiste moment voor mij was de handfasting. Voor eeuwig en altijd is zo onwerkelijk en kan je je niet goed voorstellen. Volgende week is soms al een eeuwigheid. Tot onze handen aan elkaar werden gebonden tijdens ons huwelijksritueel en we drie keer samen rond een vuur stapten. Het letterlijk vastzitten aan elkaar, maakt heel duidelijk welke serieuze belofte je maakt. Ik voelde even een momentje van paniek opkomen toen de zwaarwichtigheid tot me doordrong.  Ik keek in de ogen van mijn vrouw die zeer ernstig stonden maar tegelijkertijd heel gelukkig. Ze weerspiegelden mijn gevoelens. Uit het diepste van mijn hart wist ik nu zeker: ja, ik wil.

Het magische moment van een huwelijk zal iedereen wel eens van dichtbij hebben meegemaakt. De vonken tijdens de kus. De liefde die er vanaf spat. Het verbinden van twee mensen die onbeschrijfelijk veel van elkaar houden. Dat verdient een prachtige ceremonie. De tijd van de romantische kerkjes zijn helaas voorbij maar wij bieden u een alternatief: probeer het eens buiten, in de natuur. Daar waar alles reeds in perfecte harmonie is. Of inderdaad in een oud kerkje maar dan deze keer zonder priester.

Ook de huwelijksrituelen worden aangepast: ze worden op het lijf van het koppel en de families geschreven. Welk verhaal wil jij vertellen? Hoe wil jij je liefde uiten? Uiteraard heb ik ook ideetjes maar ik vertrek vanuit jullie wensen.

Gudela biedt ondersteuning aan de hand van op maat gemaakte ceremonies, het uitschrijven van teksten, het geven van advies en het uitvoeren van ceremonies. Daarnaast kan ik u op praktische aard ondersteunen en een stuk of heel de organisatie op mij nemen. Zo heeft u meer tijd om de dag ten volle en bewust te beleven.

Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.

Onze troeven zijn:

  • streekgebonden tradities
  • creatieve oplossingen
  • duurzame oplossingen
  • op maat

Ter info:

Gudela is gespecialiseerd in voorchristelijke en streekgebonden rituelen maar heeft ook kennis van christelijke en humanistische rituelen. Indien u hier meer wil over weten, kan u hier een informatiebrochure aanvragen. Of via het whatsapp-icoontje.

Praktisch:

  1. Advies en aanvullende diensten
  2. Uitschrijven en uitvoeren van ceremonie
  3. Ceremoniemeesterschap
  • gecertificeerde weddingplanner
  • gecertificeerde ritueelbegeleider