Wat ik kan vertellen:

Mijn naam is Goedele, ik ben gehuwd en moeder van vier kinderen. Dat op zich is al een heel avontuur.

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door rituelen en symboliek, muziek en kunst, erfgoed en verhalen, filosofie en geschiedenis, kinderen, natuur en de menselijke psyche. Deze cocktail probeer ik elke dag te gebruiken en in te zetten om licht te laten schijnen op mijn kinderen en mijn omgeving. Het zijn de ingrediënten die ik nodig heb bij het maken van passende ceremonies, lezingen en coaching. Het zijn de dingen die ik uitgediept heb via allerhande studies, cursussen, contacten, ervaringen en boeken door de jaren heen.

Er zijn echter dingen die je niet uit studies en contacten kan halen. Een zekere wijsheid krijg je enkel mee via bepaalde levenservaringen: het overlijden van een broer, schoonbroer en goede vrienden, de moeilijke scheiding van mijn ouders, uiteenvallen van een gezin, weggaan uit mijn geboortestreek en ook het overwinnen van een jarenlange zieke. Ook superfijne dingen zorgen voor die levenservaring zoals studeren, scouting, actief zijn in verenigingen, huwen en vier prachtkinderen krijgen. Dit alles zorgt er voor dat ik weet dat het leven zijn hoogtes en zijn laagtes kent. Dat een mens soms zijn slechtste kanten tegenkomt en toont. Ik weet echter ook dat mensen altijd terug op hun pootjes terecht kunnen komen. Dat er altijd, altijd licht is. Voor goede en minder goede momenten. En dat rituelen en verhalen helpen om alles te transformeren.

  • gecertificeerde weddingplanner
  • gecertificeerde ritueelbegeleiding/rouwvrouw
  • gecertificeerde rouw- en verliesconsulent
  • gecertificeerde kinder- en gezinscoach
  • lerarenopleiding

Wat andere mensen over me zeggen:

door Eleonora H. Voor wie echt wat bijzonders wil, kan ik Gudela van ganser harte aanbevelen.Ritueel en ceremonie als persoonlijk maatwerk.Gudela is oprecht, integer, hartelijk en zeer vakkundig.

door Roel en Suzanne Goedele heeft ons fijn geholpen bij onze handvasting. Vanaf moment één kwam ze aan met creatieve ideeen en hebben we een persoonlijk ritueel kunnen samenstellen. Goedele kwam met zoveel mooie ritueelelementen waaruit wij konden kiezen. We kregen duidelijke opties met de achtergronden van de rituelen en de symboliek die daar achter zat. Wij mochten zelfs genieten van haar muzikaliteit en haar mooie zangstem bij aankomst van de trouwlocatie, de grafheuvels van Toterfout. Wij hebben een lijst gekregen met de planning en benodigdheden die we konden afvinken. Ze heeft binnen ons budget naar een mooie locatie gezocht voor ons feest en daarbij in de buurt een romantische overnachting gevonden.Goedele betekent heel veel voor ons. De manier hoe zij ons geleid heeft door de stressvolle momenten van het plannen van een trouwerij tot zelfs na deze super mooie dag, valt niet in woorden uit te drukken. Niks meer dan lof en dankbaarheid richting deze warme persoonlijkheid. Goedele, wij hopen dat wij ooit zo waardevol voor jou kunnen zijn als dat jij dat voor ons was en bent. Wij kijken terug op de mooiste dag van ons leven, vooral ook dankzij jouw invloed, aanwezigheid en begeleiding. Met veel liefs en dankbaarheid, Roel en Suzanne

door Nicky vd B. Een persoonlijke aanpak. Er is ruimte voor eigen inbreng, maar als je even vast zit heeft Gudela altijd meerdere ideeën.

door Marijke VO Samen met Gudela een mooi afscheid moment voor familie en vrienden van mijn mama georganiseerd! Was heel mooi en persoonlijk ! Bedankt voor de raad en de rest ! Ik zou het zo terug aan Gudela vragen ! Dikke pluim!!! 👍👍👍 (ttz nen hele dons!!! 😊)