Na 25 jaar opgebouwde kennis en ervaringen, gaf mijn man me een spreekwoordelijke schop onder de kont: `Wanneer heb jij genoeg geleerd? Hoeveel studies, boeken, gesprekken en ervaringen heb jij nog nodig om dit te gaan delen met de buitenwereld?` Dus toen begon ik er aan: artikels schrijven, lezingen en workshops geven en mensen met raad en daad bij staan. Deze eerste schuchtere stappen mondden vervolgens uit in een eigen zaak.

Ik hou van stilte en herbronning. Ik hou ervan om over alles goed na te denken, uit te diepen tot in den treure en te voelen. Ik hou van gesprekken die het onderste uit de kan halen. Toch is er ook een tijd van delen nodig. Ik merk op dat de meest wijze lessen komen uit onverwachte hoeken: spiegeling van de kinderen, levenswijsheid van een jongvolwassene, gesprekken,… deze wijze momenten ervaar je ook tijdens het delen van kennis. Je kan zo heerlijk met de voetjes op de grond gezet worden.

Mijn doel is om kennis en inzichten door te geven en mensen te laten ontdekken hoeveel kennis en wijsheid zij zelf in zich hebben. Hoe zij niemand als een goeroe moeten beschouwen, alleen zichzelf. Heel de wereld zit ook in jou.

Omdat ik eigen onderzoek interessant blijf vinden, publiceer ik af en toe artikels/een blog en zal ik bekende en onbekende mensen interviewen omtrent rituelen. Deze zullen als filmpjes gepubliceerd worden. Daarnaast geef ik lezingen en workshops.